review affiliate marketing revolutie

Jullie weten inmiddels wel dat ik fan ben van affiliate marketing en dat ik hierin veel cursussen heb gevolgd. Ik heb een tijd geleden de AMR gevolgd en ik ben nu bijna klaar met The Affiliate Roadmap. The Affiliate Roadmap was een investering van €500 en ik heb wel goed moeten nadenken voordat ik dit geld investeerde. Ik heb er gelukkig geen spijt van gehad achteraf, het is namelijk een hele uitgebreide cursus en je leert zelfs over schrijfstijlen en je krijgt er blog templates bij. Omdat niet iedereen dit bedrag wil of kan investeren in een cursus, ben ik blij dat de AMR betaalbaar is voor iedereen. Deze kost namelijk maar €47 incl BTW. Nu vraag je je misschien af of het dan wel een goede cursus is, maar dat is het zeker! Je wordt zelfs stap voor stap meegenomen in het bouwen van je eigen website. Het scheelt al zoveel geld als je dat zelf kunt doen in plaats van iemand inhuren. Ik zal ik dit blog een review schrijven over deze cursus, zodat jij makkelijker een keuze kunt maken of je dit ook wilt aanschaffen.

Wat ís affiliate marketing?

Voordat ik verder ga met de review, zal ik even kort vertellen wat affiliate marketing precies is. Affiliate marketing is het promoten van andermans producten of cursussen. Wanneer iemand iets via jouw link aanschaft, krijg jij hier een commissie over. Dit kost de koper niets extra, jij wordt enkel beloond omdat jij een klant aanbrengt. Je kunt dit op verschillende manieren aan de man brengen: je kunt een eigen blog beheren en affiliate links in jouw tekst verwerken, je kunt via Instagram een linkje delen met je volgers, je kunt in Facebook groepen of op andere forums reageren op vragen en hierbij relevante affiliate links delen. Let er wel op dat je dit doet om te helpen, het is niet de bedoeling dat je de boel gaat spammen. Dat vindt niemand leuk.

Ik heb meerdere blogs geschreven over affiliate marketing:

Hoe ziet de Affiliate Marketing Revolutie eruit?

De AMR is een cursus dat bestaat uit 16 modules, met in totaal 69 lessen.

 • In module 1 & 2 wordt voornamelijk uitgelegd wat het is, hoe je het opstart en waar je aan moet denken. Een goed begin is het halve werk.
 • In module 3 ga je aan de slag met welk product je wilt promoten, het registreren van je domeinnaam en een WordPress website.
 • In module 4 ga je verder werken aan jouw website. Denk bijvoorbeeld aan je logo, menu knoppen, je homepage en de footer.
 • In module 5 ga je aan de slag met SEO, zoekwoordenonderzoek, je eerste bericht schrijven, verdienmodel toepassen, artikel vormgeven, afbeelding toevoegen aan je bericht en de titel SEO proof maken.
 • In module 6 wordt je aan de hand meegenomen en hierna staat jouw website live!
 • In module 7 ga je aan de slag met Google Analytics.
 • In module 8 ga je categoriën en een CTA (call to action) menu toevoegen.
 • In module 9 ga je meer berichten toevoegen.
 • In module 10 ga ja je domeinnaam en hosting registreren en WordPress installeren.
 • In module 11 zet je de puntjes op de i. Je gaat aan de slag met de algemene voorwaarden, pagina’s maken, thema’s aanpassen en aanmelden bij een affiliate platform.
 • In module 12 ga je dieper in op SEO en zoekwoorden analyses.
 • In module 13 ga je verdienmodellen toepassen.
 • In module 14 ga je een e-mailadres en mailinglist aanmaken.
 • In module 15 ga je aan de slag met leadpages.
 • En in module 16 leer je alles over teksten uitbesteden als je dit zelf niet wilt schrijven.

Conclusie

Zoals je hierboven ziet, krijg je extreem veel waarde voor die €47. Je leert zelf hoe je je WordPress website maakt, wat jou al heel wat geld bespaard op een website bouwer. Daarnaast leer je over SEO en verdienmodellen toepassen in jouw blogs. Ik had mezelf al aangeleerd om websites te bouwen (met bloed, zweet en veeeel tranen), maar ik ben geen expert. Ik heb op dat gebied ook veel gehad aan de cursus, want ik heb er nog handige tips uit gehaald.

 • Nog een leuk weetje; er komt een vernieuwde versie aan van de AMR. Deze update krijg je gratis zodra deze af is.

Meld je hier aan om ook te beginnen aan de Affiliate Marketing Revolutie!

Disclaimer

Dit artikel bevat affiliate links. Als jij iets via deze link koopt, krijg ik wellicht een vergoeding. Jij betaalt hiervoor niets extra.

Ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]