Start een toffe sidehustle in 4 weken

In 4 weken van idee naar cash

In juni start een nieuwe groep van de Sidehustle Startup. Je kunt tot en met 26 mei meedoen voor de Early Bird prijs

Iedere week een module in een ander thema (onbeperkt toegang)

Iedere week (4x) een live sessie als verdieping op de modules & voor al jouw vragen + 1 extra live sessie 2 weken na het traject

Toegang tot de community waar je kunt sparren met de andere deelnemers

Je hebt wel veel ideeรซn, maar je weet niet wรฉlk idee je moet kiezen en waar je dan moet beginnen. Hoe maak je jouw idee concreet? ๐‰๐ž ๐ก๐ž๐›๐ญ ๐ ๐ž๐ž๐ง ๐ข๐๐ž๐ž, dus je zet jouw idee weer op de plank.

Een paar maanden later zie je ineens weer die plank en nu besluit je รฉcht aan de slag te gaan met dit idee. ๐Œ๐š๐š๐ซ ๐ฃ๐ž ๐ฅ๐จ๐จ๐ฉ๐ญ ๐ฐ๐ž๐ž๐ซ ๐ฏ๐š๐ฌ๐ญโ€ฆ. en het belandt weer op de plank.

En zo gaan er jaren voorbij zonder dat jij dit gouden idee uitwerkt. Zonde! ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐๐ž๐ž ๐ค๐š๐ง ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐ฏ๐ž๐ซ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ž๐ง. Maar dan moet je wel actie ondernemen.

Review Danique: “Ik heb de Side Hustle Start-up via Geldkwebbel gedaan want ik wil al heel lang iets meer doen met mijn kennis als Doktersassistente. Ik merkte al gauw op de werkvloer dat er gebrek aan kennis was en wilde hierop inspelen. De cursus geeft je de kans om je talenten te ontdekken, een idee van te maken en daarna een actieplan op te zetten. De live sessie en de co work sessie helpen om gelijkgestemden te leren kennen en sparren. Een top cursus. Aanrader !!

Stel je eens voor: je hebt een sidehustle die helemaal aansluit bij jouw passies en talenten. Je haalt hier veel voldoening uit รฉn je verdient een lekker bedrag extra per maand – nรกรกst je salaris. Je bent gelukkig. Je hebt meer geld om leuke dingen te doen met je gezin en daarnaast houd je ook nog geld over om te sparen.

Geldkwebbel
"Super fijn die live sessies. Daardoor 'moest' ik iedere week wel actie ondernemen, anders kon ik tijdens de live sessies niets laten zien".
"Ik had een stok achter de deur nodig om weer verder te komen met mijn plan."

Met behulp van mijn 4-weekse programma ontdekken we jouw talenten en interesses waardoor je na 4 weken een sidehustle hebt die op jouw lijf geschreven is.

In dit programma doorlopen we 4 fases. In fase 1 gaan we jouw talenten en interesses ontdekken. Je krijgt duidelijke opdrachten van mij, waardoor je snel tot de kern komt.

In fase 2 gaan we verschillende verdienmodellen koppelen aan jouw talenten en interesses. Daarna kiezen we het model dat het beste bij jou past.

In fase 3 gaan we over tot actie. Met behulp van heldere opdrachten, ga je een actieplan maken zodat je jouw sidehustle kunt gaan opzetten.

In de laatste fase gooien we jouw sausje over het aanbod heen en gaan we aan de slag met persoonlijke branding en marketing.

De volgende ronde van de Sidehustle Startup start op 3 juni en loopt tot en met 28 juni. Je krijgt onbeperkt toegang tot de modules รฉn er zijn 4 live sessies (iedere week is er een live sessie). De live sessies worden opgenomen, je kunt deze dus terugkijken.

De deuren zijn nรบ open! Ben jij nu hier? Dan heb je geluk! Je krijgt namelijk een mega korting tijdens deze Early Bird periode.

BONUS: Stap je tijdens de early bird periode in? Dan krijg je vanaf het moment van instappen t/m eind juni gratis toegang tot mijn Sidehustle Academie twv โ‚ฌ247 per maand. Hier vind je al mijn andere cursussen, challenges en masterclasses van andere experts.

Hoe sneller je instapt, hoe langer je toegang hebt.

BONUS: Je krijgt ook toegang tot de Sidehustle Mastery twv โ‚ฌ497 voor extra verdieping.

+ een extra cadeau voor snelle beslissers: de eerste 5 die instappen krijgen een cadeautje thuis gestuurd.

Dus, nog een keer alles op een rij:

  • Traject de Sidehustle Startup incl 5x een live sessie 597
  • Onbeperkt toegang twv 97
  • Onbeperkt toegang tot de community twv 97
  • BONUS: onbeperkt toegang tot de Sidehustle Mastery twv 497
  • BONUS: minimaal 1 toegang tot de Sidehustle Academie tvw 247 (dit kan oplopen als je eerder instapt)
  • De eerste 5 krijgen een cadeautje thuisgestuurd.

Totale waarde: 1535. Maar jij kunt nu profiteren van de early bird prijs van maar 497. Je kunt in 2 termijnen betalen.

Veel gestelde vragen

Wanneer is dit traject?

De Sidehustle Startup begint op maandag 3 juni en loopt tot en met vrijdag 28 juni. Dat wil zeggen: Deze 4 weken ontvang je mijn opdrachten en dan zijn de live sessies. Daarvoor heb je al toegang tot de content in de Sidehustle Mastery en de Sidehustle Academie en tot de community.

Heb ik na 28 juni geen toegang meer?

Jawel, je houdt namelijk onbeperkt toegang tot alle content in de Sidehustle Startup, de Sidehustle Mastery รฉn tot de community. Dus ook na deze 4 weken begeleiding kun je altijd je vragen blijven stellen in de community.

Ik kan het geld niet in รฉรฉn keer missen, kan het in termijnen?

Yes, je kunt het in 2 termijnen betalen.ย 

Krijg je echt begeleiding of is het meer Do It Yourself?

Je krijgt รฉcht begeleiding. Iedere week ga ik live om de opdrachten toe te lichten en wat extra context te bieden. Je kunt tijdens deze live sessies ook jouw vragen stellen. Daarnaast kun je 24/7 je vragen stellen in de community, dan denk ik met je mee. 

Ik kan er niet elke live sessie bij zijn, is dat erg?

Nee, dat is niet erg. Ik weet dat sommige mensen liever alleen kijken/luisteren en dat is helemaal prima. Daarnaast hebben we allemaal een leven, dus ik begrijp dat je er niet altijd bij kan zijn. Ik neem de live sessies op en de opname komt in de leeromgeving. Deze kun je altijd terugkijken. 

Dit is niet het juiste moment, kan ik een volgende ronde meedoen?

Als er nog een volgende ronde komt, dan kan dat. Ik weet alleen niet รณf en wanneer er een volgende ronde komt. Hoe sneller je aan de slag gaat, hoe sneller je een sidehustle hebt die helemaal bij jou past.

[instagram-feed]