Je weet natuurlijk dat je geld kunt verdienen met bloggen, maar wat als je nou geen website hebt of bloggen niet zo leuk vindt? Hoe kun je geld verdienen met affiliate marketing zonder website? Er zijn zelfs meerdere manieren om geld te verdienen met affiliate marketing zonder website. In deze blog zal ik alle opties uitleggen.

affiliate marketing zonder website

Geld verdienen met affiliate marketing op Facebook

Wist je dat je heel makkelijk op Facebook kunt verdienen met affiliate marketing? Je kunt lid worden van bepaalde groepen op Facebook. Hierin worden vaak vragen gesteld door andere mensen. En soms kom je een vraag tegen, waarbij jij jouw unieke link kunt delen. Even een voorbeeld: iemand is op zoek naar een cursus haren vlechten. Jij bent toevallig een affiliate van zo’n cursus. Dan deel jij jouw unieke link onder de post en als die persoon via jouw link de cursus koopt, krijg jij een commissie. Zorg er wel voor dat je echt waarde toevoegt en niet zomaar al jouw affiliate links gaan spammen. Ik heb inmiddels via Facebook al een paar honderd euro verdiend met affiliate marketing.

Geld verdienen met affiliate marketing op Pinterest

Pinterest is ook een hele leuke manier om geld te verdienen met affiliate marketing en wordt daarom ook steeds populairder. Je kunt heel eenvoudig in Canva een mooi ontwerp maken en deze vervolgens op Pinterest delen met jouw affiliate link erachter. Hier zit natuurlijk een hele strategie achter, dit leer ik nu in de cursus The Affiliate Roadmap. Je kunt ook de Pinterest module los aanschaffen; de Pinterest challenge.

Geld verdienen met affiliate marketing op TikTok

Dat TikTok niet alleen voor kinderen is, mag duidelijk zijn. Het is een hele grote markt en dat je er geld mee kunt verdienen is nog niet bij iedereen bekend. Je kunt een leuke following op TikTok opbouwen, dit kan waarbij je jouw gezicht laat zien maar het kan ook zeker zonder gezicht. Steeds meer bedrijven zien de waarde van TikTok in en wordt het nog populairder. Wanneer je 1000 volgers hebt, kun je een klikbare link in jouw profiel plaatsen. Als je dan een aantal video’s plaatst en verwijst naar jouw link, kun je geld verdienen met affiliate marketing. Ook hier zit een strategie achter. Als je dat wilt leren, kun je de Viral Academy volgen.

Geld verdienen met affiliate marketing op YouTube

YouTube is een super grote markt en komt met zoekwoorden op de tweede plek, na Google. Als jij een kanaal maakt in een bepaalde niche, kun je in de omschrijving onder de video’s jouw affiliate link plaatsen. Naast affiliate marketing, kun je ook met jouw video’s zelf geld verdienen. Op het moment dat jouw kanaal 1000 abonnees heeft en 4000 kijk uren, kun je je aanmelden voor het YouTube partner programma. Vanaf dat moment kun je geld verdienen met YouTube.

Wil je weten of dit een verdienmodel voor jou is? Je kunt de CashCow Blueprint volgen in de Money Mastermind. Ik zit hier zelf ook in. Je kunt namelijk meer dan 20 mini cursussen volgen over online verdienmodellen. Voor het geld hoef je het niet te laten, het kost maar €19,99 per maand. Je zou alle mini cursussen kunnen volgen die met jou resoneren en vervolgens je lidmaatschap weer opzeggen.

Geld verdienen met affiliate marketing op Instagram

Ook op Instagram kun je geld verdienen met affiliate marketing. Je kunt sinds kort namelijk een link delen in jouw stories. Maak wel affiliate stories die bij jouw account passen, anders ga je volgers verliezen. Wil jij meer leren over affiliate marketing? Nicole heeft een duidelijke en betaalbare basis cursus gemaakt over affiliate marketing: Succes met affiliate marketing.

Je ziet dat je zonder website talloze manieren hebt om geld te verdienen met affiliate marketing. Het is tegenwoordig zo makkelijk om online geld te verdienen, het is fantastisch welke mogelijkheden we allemaal hebben. Natuurlijk hoef je niet van alle mogelijkheden gebruik te maken. Kies gewoon de manier die het beste bij jou past. Het moet wel leuk zijn en blijven.

In mijn vorige blog kom je erachter hoe je een goede niche kiest voor affiliate marketing.

Op welke manieren verdien jij al met affiliate marketing? Of welk medium ga jij na het lezen van deze blog uitproberen? Laat het hieronder weten in een reactie!

Disclaimer

Dit artikel bevat affiliate links. Als jij iets via deze link koopt, krijg ik wellicht een vergoeding. Jij betaalt hiervoor niets extra.

Ook interessant

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]