Over mij

Extra geld verdienen met Geldkwebbel

Leuk dat jullie op mijn website zijn beland. Ik zal mij even voorstellen: Tiffany, 33 jaar, moeder van 2 kids (2014 & 2018), getrouwd en mijn hobby is extra geld verdienen.

Al sinds mijn 14e heb ik allerlei sidehustles waar ik extra geld mee verdien. Ik begon op mijn 14e met sieraden partijen opkopen via eBay. Deze sieraden verkocht ik daarna weer door via een webshop. Daarnaast liep ik samen met een vriendinnetje post en later had ik een bijbaantje in een winkel. Er poppen dagelijks wel meer dan honderd nieuwe sidehustle ideeën op.

Extra geld verdienen is dan ook echt een hobby van mij. De sidehustles van vroeger heb ik niet meer, maar ik heb wel nieuwe sidehustles: ik ben tekstschrijver voor bedrijven, verdien soms wat extra’s door middel van affiliate marketing en ik heb meerdere VA klussen. Deze VA klussen zijn erg divers. Zo beheer ik iemand haar website en zorg ik dat alle blogs gepubliceerd worden en tevens zorg ik dat dit gedeeld wordt op social media accounts. Voor een andere ondernemer doe ik affiliate recruitment en ik edit een podcast.

Dat laatste is een typisch voorbeeld van een beetje bluffen en lef hebben. Iemand die ik kende zocht iemand die hun podcast kon editen. Ik zei dat ik het kon. Ik ben als een malle filmpjes gaan kijken en gaan oefenen en daarna ging ik aan de slag. Zo simpel kan het zijn om een nieuwe sidehustle te creëren!

Extra geld verdienen

Voor sidehustle tips en een kijkje in mijn leven kun je mij volgen op mijn insta account geldkwebbel. Ik leer jou hoe je van je hobby een sidehustle kunt maken of hoe je ideeën kunt bedenken voor een leuke sidehustle! Wil jij meer inspiratie om extra geld te verdienen? Word dan lid van de Sidehustle Academie.

In mijn blogs deel ik tips over hoe je meer geld kunt verdienen!

Laat vooral ook berichtjes achter, vind ik leuk!

[instagram-feed]