online producten

Geld verdienen met online producten was altijd al een droom van mij. Een droom die voelde als een ver van mijn bed show. Het leek me heerlijk om een product te maken wat ik daarna oneindig kan verkopen. Toch wist ik nooit hoe of wat, want ik vind heel veel dingen leuk maar ik blink nergens in uit. Tenminste, dat dacht ik altijd. Maar we zijn allemaal ergens goed in, echt waar! Ik dacht altijd dat ik ‘raar’ was, omdat ik niet één ding heel leuk vond en daarvoor ging. Ik heb al mijn hele leven (oké, vanaf een jaar of 14) allerlei sidehustles en projecten naast mijn school en baantjes gehad. Dat dát nu juist mijn zone of genius is, had ik nooit kunnen bedenken! En nu heb ik dus eindelijk ook online producten gemaakt! Nu denk je vast, Tiffany…geld verdienen met online producten, hoe doe je dat? Ga ik je hieronder vertellen! Veel lees plezier.

Kies jouw online product

Het is belangrijk om eerst te bedenken wat voor online product je wilt maken. Ik maakte er direct twee tegelijk. Ik schreef namelijk een e-book: 50 sidehustle ideeën en ik organiseerde een sidehustle challenge. Of nou ja, ik maakte een sales pagina, koppelde dit aan een betaal pagina en Mollie en heb het online gezet. De challenge gaat op 7 november van start. Het mooie aan dit concept is dat ik de challenge nog helemaal niet af hoef te hebben, ik heb namelijk tot aan de start om dit helemaal af te maken. Gewoon beginnen, anders blijf je uitstellen. En nu moet ik wel aan de bak!

Dus wat wil jij maken? Ga je een e-book schrijven, ga je voor een challenge of pak je het groter aan en maak je gelijk een online training? Het mooie aan zo’n online product is dat je het één keer maakt en daarna kun je het blijven verkopen.

Geld verdienen met online producten, hoe doe je dat?

Als je je e-book af hebt, kun je een sales pagina maken op je website. Voor een online training kun je de sales pagina al maken voordat het af is. Vertel wat je verkoopt en hoe dit het leven van jouw klant makkelijker maakt. Heb je je sales pagina af, dan moet je dit koppelen aan een betaal pagina (een check out). Zonder dit, kan de klant niet afrekenen. Dit klinkt allemaal heel moeilijk en hier zag ik echt tegenop. Na wat Googelen en vergelijken kwam ik uit bij Plug&Pay. Zij bieden kant en klare templates om zo’n betaal pagina in elkaar te zetten. Halleluja, dit is wat ik nodig had! Met een paar klikken was het gefikst. Ik heb als betaal methode voor iDeal gekozen en hiervoor moest ik een Mollie account aanmaken. Dit was ook zo geregeld. Echt jongens, als het mij lukt dan lukt het jullie al helemaal! Heb je nog geen website, maar weet je niet zo goed hoe? Dan kun je Phoenix gebruiken. Dit is net zoals Plug&Pay een template die je kunt gebruiken, dus daarmee heb je binnen no time je website gefikst!

Verdien je direct passieve inkomsten met je online producten?

Het zou mooi zijn als het geld direct binnenstroomt terwijl je slaapt, maar helaas werkt het niet zo. Mensen moeten eerst weten dat je iets te verkopen hebt. Ik heb bijvoorbeeld een aantal stories gemaakt en mensen meegenomen in het creatie proces. Op die manier maak je mensen nieuwsgierig en kunnen ze niet wachten op de lancering. Mijn online producten staan nu een week online en elke dag wordt er wel iets gekocht. Gister heb ik niets gepromoot, maar is mijn e-book wel 4x gekocht. Dat is een heel lekker gevoel en ik ben hier super dankbaar voor! Geld verdienen met online producten is een super leuke manier van geld verdienen, maar je moet hier wel voor werken. De verkopen komen je niet aanwaaien. (Niet in het begin in ieder geval).

Sidehustle challenge

Weet je al wat voor online product je wilt maken? Of heb je wel een aantal ideeën maar kom je er niet uit? Doe dan mee met mijn sidehustle challenge! Eigenlijk is het niet echt een challenge, maar meer een soort mini cursus. Je krijgt toegang tot een besloten groep waarin ik 5 dagen lang filmpjes en opdrachten plaats. Ik help waar nodig en daarnaast heb je ook contact met mede cursisten, dit is echt super waardevol! Zo kunnen jullie elkaar ook inspireren. Die week gaan we ideeën verzamelen en per idee kijken hoeveel potentie deze heeft. Ik onthul de tool die ik gebruik om te kijken welk idee het meeste potentieel heeft. Samen maken we een plan en na deze week jij je idee uitgewerkt en klaar om te lanceren! Je houdt nog 6 weken toegang tot de challenge, dus er is voldoende tijd om alles uit te werken. Dit is mijn eerste keer en daarom geef ik de challenge voor een pilot prijs, namelijk maar €17! Zo goedkoop komt ie niet meer terug, dit is puur om ervaring op te doen en reviews te verzamelen. Doe je mee?

Disclaimer

Dit artikel bevat affiliate links. Als jij iets via deze link koopt, krijg ik wellicht een vergoeding. Jij betaalt hiervoor niets extra.

Ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]