Tekstschrijver nodig?

Word vindbaar met mijn SEO geoptimaliseerde blogs!

Heb jij een (affiliate) website en wil je je online zichtbaarheid vergroten? Of wil je je website uitbreiden met meer blogs, maar heb je hier geen tijd voor? Zoek niet verder. Als ervaren tekstschrijver bied ik dé oplossing voor jouw website: SEO-geoptimaliseerde blogs die niet alleen inspireren, maar ook converteren.

online verdienmodellen

Wat bied ik aan?

 1. Uitgebreid zoekwoordenonderzoek: Geen gedoe meer met dure abonnementen voor SEO-tools. Ik neem dit volledig uit handen en lever een gedegen zoekwoordenanalyse op maat.
 2. SEO-geoptimaliseerde blogs: Ik schrijf boeiende en relevante blogs die je doelgroep aanspreken en Google doen glimlachen. Jouw website klimt omhoog in de zoekresultaten.
 3. All-in service: Geen verborgen kosten, geen verrassingen. Alles wat je nodig hebt voor een optimale online aanwezigheid zit inbegrepen in mijn dienst.

Mij inhuren als tekstschrijver? Dit zijn de voordelen

 • Tijdbesparend: Jij focust je op je core business, ik zorg voor de content en SEO.
 • Kostenbesparend: Geen dure SEO-tools nodig. Ik gebruik mijn expertise en tools om jou te voorzien van topkwaliteit zoekwoordenonderzoek.
 • Resultaatgericht: Mijn blogs zijn niet alleen informatief en boeiend, maar ook ontworpen om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Meer verkeer, meer leads, meer omzet.
 • Deskundigheid en passie: Met jarenlange ervaring in het schrijven van SEO-blogs en een passie voor taal en online marketing, zorg ik voor content die scoort.

Hoe werkt het?

 1. Kennismaking: We bespreken je wensen, doelen en doelgroep.
 2. Analyse en onderzoek: Ik voer een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit en maak een contentplan.
 3. Creatie en optimalisatie: Ik schrijf en optimaliseer de blogs volgens de SEO-richtlijnen.
 4. Publiceren: Zodra de blogs geschreven zijn, kun je deze publiceren op je website.

Laat je website groeien!

Wil jij ook profiteren van professioneel geschreven SEO-blogs zonder zelf te moeten worstelen met zoekwoordenonderzoek en dure tools? Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik jouw website naar een hoger niveau kan tillen.

Tarieven

Blogs per maandPrijs per stukTotale pakketprijs
595475
1090900
20851.700
Prijzen zijn exclusief btw
[instagram-feed]