eigenschappen goede sidehustle

Extra geld verdienen met een leuke sidehustle. Dat willen we allemaal wel, toch? Dat ik gek ben op sidehustles, dat weten jullie inmiddels wel. Ik zie overal geld in en bedenk op een dag zo 10 nieuwe sidehustles, als het niet meer is. Maar niet elk idee is direct een goed idee voor een sidehustle. Soms is het wel een goed idee, maar niet voor dit moment. Of het is niet goed uit te voeren. Ik ben nu zelf ook weer een nieuw verdienmodel aan het uitwerken, zodra ik hier verder mee ben laat ik het jullie weten! In deze blog ga ik jullie de 3 eigenschappen van een goede sidehustle vertellen.

eigenschappen goede sidehustle

Een goede sidehustle is uitvoerbaar

Een manier bedenken om geld te verdienen is niet zo moeilijk als je je fantasie op de vrije loop laat. Maar een goede sidehustle moet uitvoerbaar zijn. Kun jij voor je zien hoe je je sidehustle op zet? Wat de eerste stap moet zijn en welke stappen je daarna moet zetten? Daarnaast is het heel belangrijk dat je er zelf super enthousiast van raakt als je erover nadenkt. Heb je geen idee welke stappen je zou moeten zetten? Dan kun je dit idee voor nu beter laten varen of je gaat op onderzoek uit.

Een goede sidehustle is winstgevend

Kost jouw sidehustle je alleen maar geld? Dan is je sidehustle misschien meer een hobby voor je. Een goede sidehustle is winstgevend, er moet namelijk wel geld binnenkomen. Kun jij aan jouw idee een verdienmodel koppelen? Denk hierbij vanuit de klant. Verkoop wat mensen kopen. Denk out of the box!

Een goede sidehustle is overtuigend

Waarom heeft jouw klant dit aanbod nu nodig? Welk resultaat koopt jouw klant? Laten we mijn sidehustle challenge als voorbeeld nemen: De klant krijgt alle tools en kennis in handen om een perfecte sidehustle op te starten. Een manier waarmee zij extra geld kunnen verdienen voor hun droomleven!

Lees ook eens: Hoe kies je een sidehustle die bij je past.

Waar ben jij goed in?

Vind je het moeilijk om te bedenken waar jouw talenten liggen? Ik vond dit ook erg lastig. Dat komt omdat we blind zijn voor de dingen waar wij goed in zijn, omdat ze voor ons vanzelfsprekend zijn. Ik heb hier een hele simpele, maar effectieve oefening voor:

Maak een lijst met 10 dingen waar je goed in bent. Zowel werk gerelateerd als op persoonlijk vlak. Kun je aan een of meer van deze dingen een verdienmodel koppelen? Misschien kun je hier wel een goede sidehustle uit halen.

Ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]