Bol com affiliate

Ben je dol op online winkelen en wil je wat extra verdienen terwijl je geniet van je favoriete bezigheid? Het Bol.com affiliate programma biedt een geweldige kans om precies dat te doen. Als affiliate partner van Bol.com kun je commissies verdienen door producten te promoten die mensen toch al graag willen kopen. Klinkt goed, toch? Laten we dit programma eens verder bestuderen en hoe jij ermee aan de slag kunt gaan.

Wat is een affiliate programma?

Dankzij een affiliate programma kun jij producten van een bepaalde verkoper of platform promoten in ruil voor een commissie op de verkoop die via jouw promotie tot stand komt. Bol.com, een van de grootste online retailers in Nederland en België, biedt zo’n programma aan.

Meer leren over affiliate marketing in het algemeen? Lees dan de review over The Affiliate Playground Academy, ze hebben nu een mega summer deal!

Hoe word je een Bol.com affiliate?

Aanmelden bij het partnerprogramma

Het eerste wat je moet doen, is je aanmelden bij het Bol.com partnerprogramma via hun affiliate netwerk. Dit proces is vrij eenvoudig en vereist normaal gesproken alleen het invullen van een aanmeldingsformulier waarin je je basisinformatie verstrekt.

2. Goedkeuring en toegang

Na je aanmelding zal Bol.com je aanvraag beoordelen. Zodra je goedkeuring hebt ontvangen, krijg je toegang tot hun affiliate platform waar je je promotiemateriaal kunt vinden en je affiliate links kunt genereren.

sidehustle academie

Hoe verdien je geld?

Het verdienen van geld als Bol.com affiliate is gebaseerd op commissies. Iedere keer wanneer een bezoeker via jouw affiliate link naar Bol.com gaat en iets koopt, ontvang je een percentage van de verkoop als commissie. Deze commissies kunnen aardig oplopen, afhankelijk van het soort producten dat wordt verkocht.

Het mooiste van alles? Je krijgt niet alleen een commissie over het product dat jij promoot, maar over de hele winkelwagen wat deze klant afrekent.

Waarom zou je meedoen?

Makkelijk te integreren

Het Bol.com affiliate programma biedt verschillende tools en widgets die het gemakkelijk maken om affiliate links te genereren en te integreren in je website, blog of sociale media.

Ruime keuze aan producten

Met een enorm assortiment aan producten bij Bol.com, van boeken tot elektronica en van huis- en tuinartikelen tot mode, is er altijd wel iets dat aansluit bij jouw publiek.

Tracken van prestaties

Je kunt gemakkelijk je prestaties bijhouden via het affiliate platform. Hiermee kun je zien zien welke links goed presteren en waar je misschien je strategie moet aanpassen.

Liever zélf iets verkopen op Bol com?

Je kunt ook zélf een winkeltje openen op Bol com. Ik heb dit zelf nooit gedaan, maar wel de wens gehad. Ik heb meerdere keren samen met mijn man productonderzoek gedaan, maar we konden nooit een product vinden die wij wilden verkopen.

Sandra van Ik ben Jan modaal heeft wél een succesvolle winkel (gehad). En normaal gesproken deel je je producten niet, maar nu zij is gestopt deelt zij alle geheimen in haar e-book: Bol com Sidehustle Secrets. Aanrader! Misschien gaan mijn man en ik toch nog eens een poging wagen…

bol com secrets
bol com secrets

Het Bol com affiliate programma is gebruiksvriendelijk

Het Bol.com affiliate programma is een geweldig voor mensen die wat extra willen verdienen. Met een gebruiksvriendelijk platform, diverse promotiematerialen en aantrekkelijke commissies, is het de moeite waard om eens te verkennen hoe je hiermee aan de slag kunt gaan.

In mijn blog komen soms affiliate linkjes voor. Dat houdt in dat wanneer jij iets koopt via zo’n link, ik een kleine vergoeding krijg. Dit kost jou natuurlijk niets extra, maar je helpt mij hier wel heel erg mee.

Ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]