Mastermind

Financiële vrijheid creëren met sidehustles

Hi! Mijn naam is Tiffany en ik ben 32 jaar. Ik heb al sinds mijn 14e allerlei sidehustles, waardoor ik altijd extra geld te besteden had. Ik begon met het inkopen van partijen sieraden op eBay om dit vervolgens weer door te verkopen. Daarnaast had ik meerdere oppasbaantjes, verkocht ik kleding en liep ik post met een vriendinnetje.

Sinds een paar jaar heeft dit serieuzere vormen aangenomen en heb ik mijn eigen bedrijf – naast mijn werk in loondienst (ouderenzorg). Ik ben freelance tekstschrijver, VA, content maker en bied ik diverse cursussen aan. Ik verdien op dit moment tussen de €3.000 en €4.000 met mijn sidehustles (dus naast mijn baan).

Nu help ik andere vrouwen ook met het vinden van een sidehustle dat bij hen past, zodat zij ook een extra inkomen naast hun baan kunnen creëren.

Mijn missie met deze mastermind is jou te helpen een tweede (of meerdere) inkomstenbronnen te genereren, zodat jij straks ook financieel vrij wordt!

Wat houdt de mastermind in?

De Sidehustle Mastermind bestaat uit:

* 24/7 toegang tot de community

* 2x per maand een masterclass van een expert

* 1x per maand een co-workshop of coachingsessie

* Iedere maand een challenge

* Al mijn andere producten zijn gratis voor members (denk aan mijn e-books, cursus over sidehustles twv €197 en andere digitale producten).

Kortom: alles wat je nodig hebt, zit in deze mastermind over sidehustles en ondernemen.

Wat zit er nu al in de mastermind?

Als je nu lid wordt, kun je al direct aan de slag. Er staan namelijk al 9 masterclasses in die je kunt bekijken en er is een download pagina waar je mijn 2 e-books (50 sidehustle ideeën en Hoe maak je een e-book) kunt downloaden. Deze verkoop ik normaal gesproken, maar voor members is dit gratis. Er staan ook 2 challenges online die je kunt volgen:

  • De Passief inkomen challenge: in 14 dagen naar €500 met digitale producten.
  • De 30 dagen challenge voor meer inkomsten.

Deze masterclasses staan al online:

– Affiliate marketing
-Maak van je website een klantmagneet
-BTW en belasting
-Mysteryshoppen
-Geld verdienen met vastgoed
-Money mindset en belemmerende overtuigingen
-Hoe begin je met beleggen
-Geld verdienen met TikTok
-Plannen en productiviteit

En in augustus staan er ook 2 gave masterclasses op de planning!

Programma augustus

  • In augustus worden er 2 masterclasses gegeven. Een door Jennifer Kok over affiliate marketing. Jennifer is dé affiliate expert die ervaring heeft aan beide kanten van affiliate marketing. Zo helpt zij bedrijven die affiliate marketing willen inzetten voor hun bedrijf, maar daarnaast is ze zelf ook een affiliate en helpt zij anderen om geld te verdienen met hun affiliate website.
  • De andere masterclass wordt gegeven door Jodi: Maak van je website een klantmagneet. Jodi is webdesigner en strateeg voor kleine bedrijven die hun online aanwezigheid willen verbeteren.
  • Co-workshop: Samen werken aan een extra inkomstenbron. Dit kan een digitaal product zijn of iets anders.
  • Daarnaast kun je 2 challenges volgen: de Passief inkomen challenge: in 14 dagen naar €500 met digitale producten.
  • En de 30 dagen challenge voor meer inkomsten.

Programma september

In september staan er ook vette dingen te gebeuren. Zo wordt er een masterclass over Succesvol verkopen gegeven en een masterclass over ChatGPT.

Meld je nu aan voor de beste prijs

De mastermind gaat stapsgewijs omhoog. Iedere periode gaat de prijs omhoog, omdat er iedere maand nieuwe content in wordt geplaatst. Je kunt nu deelnemen voor maar €37 ex btw per maand. Vanaf september gaat de prijs omhoog naar €47 ex btw per maand.

Als EXTRA kers op de taart, krijg je nog een MEGA cadeau. Je mag namelijk GRATIS deelnemen aan mijn cursus de Sidehustle Kickoff twv €197.

Veelgestelde vragen

Is de betaling eenmalig of per maand?
De mastermind is een maandelijks membership, het bedrag wordt daarom maandelijks afgeschreven.

Kan ik elk moment opzeggen?
Ja, je kunt ieder moment opzeggen. Als je voor de 1ste van de maand een mailtje stuurt naar mastermind@geldkwebbel.nl dan haal ik je eruit.

– Kan ik later weer lid worden?
Natuurlijk! Maar niet meer voor de oude prijs. Zodra je opzegt, verdwijnt je voordeel. Op het moment dat je weer in wilt stappen, word je lid voor het tarief dat op dat moment geldt.

>>Ik wil nu meedoen en profiteren van de laagste prijs<<

– Wat als ik niet live bij een masterclass kan zijn?
Geen probleem! Alles wordt opgenomen en in de leeromgeving geplaatst. Je kunt alles terugkijken, zo vaak je wilt!

– Heb ik inspraak op welke masterclasses er komen?
Je mag altijd aan mij kenbaar maken over welke onderwerpen je iets wilt leren. Ik zoek hier dan een expert bij en regel een masterclass.

– Wat als ik een masterclass niet zo interessant vindt?
Het zal vast eens gebeuren dat je over een onderwerp al iets weet of dat het niet jouw interesse heeft. Maar ik weet zeker dat je nog voldoende waarde uit de mastermind haalt, aangezien er steeds meer wordt toegevoegd. En zeker voor deze prijs…

>>Ik ben eruit! Ik meld me graag aan voor de mastermind<<


Zie ik je zo in de mastermind community ?