Masterclass Hoe word je een tekstschrijver

Hee, tof om je hier te zien! Ik krijg heel vaak de vraag hoe ik toch altijd aan zoveel opdrachten kom als tekstschrijver. Dat bracht mij op het idee om een masterclass te maken met al mijn kennis over teksten schrijven en opdrachten vinden.

Wat doe ik allemaal? Ik ben zelf gastblogger voor verschillende platforms, ik schrijf voor een marketingbureau (ik krijg maandelijks aardig wat opdrachten van hen) en ik heb hier en daar een losse opdracht. Bijvoorbeeld voor het schrijven van een nieuwsbrief, landingspagina of een blog.

Prijs masterclass: 27 euro excl btw.

Herken je jezelf hierin?

 • Je wilt graag tekstschrijver worden, maar je weet niet waar je moet beginnen.
 • Je schrijft her en der al teksten, maar verder blijven de opdrachten uit.
 • Je hebt géén idee hoe je je tarieven moet bepalen.

Deze masterclass is voor jou als…

 • Je meer wilt leren over hoe je een goede tekst schrijft. Zowel qua opbouw als SEO.
 • Jij meer te bieden hebt dan wat je nu doet.
 • Je meer opdrachtgevers wilt om voor te schrijven.

Dit ga je allemaal leren:

 • Hoe je begint.
 • Wat voor soort teksten je kunt gaan schrijven.
 • Hoe je een goede tekst schrijft, zowel qua opbouw als SEO proof.
 • Hoe je je tarieven bepaalt.
 • Waar jij opdrachten kunt vinden. Of hoe ze naar jou toekomen. 😉

Zo werkt het

Na aankoop krijg je een bevestiging in de mail. Vervolgens krijg je een mail met de link naar de masterclass. Het is een replay van een live gegeven masterclass. Je kunt deze masterclass tot 3 maanden daarna bekijken.